Potain na gradbenem sejmu ARTIBAT

Korporacija Manitowoc Crane Group se je med 24. in 26. oktobrom predstavila z modeloma Potain Igo M 14 in Hup 40-30 na gradbenem sejmu ARTIBAT 2018 v francoskem Rennesu. Gre za najpomembnejši sejem v zahodnem delu Francije, ki je osrednjega pomena za predstavitev novosti na gradbenem področju. Na sejmu je tudi priložnost za srečanje med proizvajalci, dobavitelji in naročniki gradbene opreme.

Modela Potain Igo M 14 in Hup 40-30 sta e predstavila  z visoko učinkovitostjo in enostavno logistiko. Na sejmu so znamko Potain zastopali pooblaščeni koncesionarji JFM, SOME in TONYMAT.

Več o novici>

Prodaja in predaja žerjava Potain Hup 40-30 Legartisu

PRODAJA IN PREDAJA ŽERJAVA POTAIN HUP 40-30 NA SEDEŽU PODJETJA LEGARTIS

Ferokov je konec septembra 2018 prodal in tudi že predal novi gradbeni žerjav Potain Hup 40-30 podjetju Legartis iz Lendave.

Podjetje Legartis se je odzvalo na Javni razpis za spodbujanje naložb v gospodarstvu na območju, kjer živijo pripadniki avtohtone madžarske narodne skupnosti. Razpisovalec sredstev je bil Pomurska madžarska samoupravna narodna skupnost. Namen razpisa je bil spodbujanje gospodarskega razvoja območij, kjer živijo pripadniki avtohtone narodne skupnosti. S pomočjo razpisa bi sofinancirali nove in nadgradnje obstoječih proizvodnih zmogljivosti v mikro, malih in srednje velikih podjetjih. Cilji javnega razpisa so bili spodbuditi obseg investicij podjetij na območju, kjer živijo pripadniki avtohtone narodne skupnosti ter jih aktivno vključiti v razvoj območij.

Na območju Lendave se je na razpis prijavil Legartis in bil izbran za sofinanciranje gradbenega žerjava Potain.

Ferokov  je uredil celotno dokumentacijo glede nakupa novega žerjava od proizvajalca globalne skupine Manitowoc Crane Group, pripeljal žerjav v Slovenijo  in ga predal direktorju Legartisa g. Petru Hozjanu.

Tehnične specifikacije žerjava Hup 40-30:

Dolžina roke: 40 m – Višina: 30 m – Nosilnost: 4.000 kg / 1.000 kg

Več o gradbenem žerjavu Hup 40-30: Hup40-30

Zaključujemo prodajo kontejnerjev

Zaključujemo prodajo kontejnerjev!

Vsem zainteresiranim strankam sporočamo, da je naša zaloga kontejnerjev – zabojnikov pošla in je naročanje zaključeno.

Na voljo so še pisarniške omare, stole, predalniki in obešalniki.

Za več informacij nas kontaktirajte >>

Pokličite nas:

03 703 83 63

Pišite nam

info@ferokov.com