BOGATA PONUDBA ŽERJAVOV POTAIN. KONKURENČNE CENE. CELOVITA STORITEV. FLEKSIBILNOST. VISOKO USPOSOBLJENO SERVISNO OSEBJE.

Podjetje se že 25 let ukvarja z dobavo žerjavov za prodajo in najem v Sloveniji in Srbiji ter nekaterih drugih državah bivše Jugoslavije. V tem času je prodalo več kot 300 žerjavov. Lanskega decembra se je podjetje, prej še pod imenom B&L UTRIP d.o.o. uradno združilo z matičnim podjetjem in lastnikom – podjetjem FEROKOV d.o.o., katerega ime je tudi prevzelo. Vse poslovanje, vse dejavnosti in celotna ekipa ostajajo nespremenjeni. Delovanje poteka neprekinjeno naprej, še z večjim zagonom.

ZAČETKI…

V osemdesetih letih je podjetje začelo s kovaško delavnico, ki je proizvajala rezervne dele za kmetijsko mehanizacijo. V devetdesetih letih je zaradi vse pomembnejšega položaja na trgu širilo svojo dejavnost na področje prodaje gradbene mehanizacije. S tem je prilagodilo svojo dejavnost, ki sedaj v največjem deležu predstavlja prodajo, izposojo in vzdrževanje žerjavov znamke Potain, skupine Manitowoc ter prodajo ostale gradbene opreme.

Med najbolj pomembne dobavitelje podjetja sodi mednarodna korporacija, ki spada med vodilne na področju proizvodnje, prodaje in vzdrževanja žerjavov Potain – MANITOWOC Crane Group.

FEROKOV d.o.o. v Sloveniji je uradni zastopnik za:

  • prodajo, najem in servis stolpnih in samopostavljivih žerjavov Potain, skupine MANITOWOC Crane Group
  • gradbene odre HAKI
  • kopače BOXER
  • drugo gradbeno opremo

 

FLOTA ŽERJAVOV

V floti podjetja, kjer je povprečna starost žerjavov od 4 do 7 let, je sedaj več kot 75 žerjavov. Na voljo so različni samopostavljivi in stolpni žerjavi z več kot 100 metri delovne višine in več kot 60 metri dosega in s kapaciteto vse do 8.000 kilogramov. Celotno paleto si lahko ogledate tukaj.

V Srbiji, v Beogradu ima podjetje svojega zastopnika, podjetje K.I.G.O., ki se ukvarja z izposojo, prodajo in servisom gradbenih žerjavov Potain ter s prodajo avtodvigal Grove na srbskem trgu.

 

CELOVITA STORITEV

V podjetju FEROKOV d.o.o. poleg najema in prodaje žerjavov nudimo celotno logistiko prevoza žerjavov, servis žerjavov in ostale gradbene opreme, originalne rezervne dele, hitro dostavo rezervnih delov (od 24 – 48 ur) in ostale gradbene opreme, predvsem pa pooblaščeno servisno osebje, razpoložljivo 7 dni v tednu, 24 ur na dan.

 

PREDNOSTI PODJETJA

  • BOGATA PONUDBA ŽERJAVOV – HITRA DOBAVLJIVOST – CELOVITA IN KAKOVOSTNA STORITEV
  • ZANESLJIVO IN VISOKO USPOSOBLJENO SERVISNO OSEBJE, CERTIFICIRANO IN REDNO ŠOLANO S STRANI SKUPINE MANITOWOC
  • FINANČNA SAMOSTOJNOST
  • KONKURENČNE CENE